You are here: Home - Transport Persoane

Transport Persoane

Transport persoane Anglia Romania, preluam persoane colete masini si transportam direct la domiciliu. Vineri din Romania Duminica din Anglia.

Fiecare masina de Transport este dotata cu 2 Soferi cu experienta, transportam sigur direct la domiciliu.

Pentru rezervare sau alte informatii de transport va rugam sa ne sunati la numerele de telefon:
Romania +40 736 086 438
Anglia +44 758 490 2325

transport-persoane-anglia-romania

In cazul in care nu puteti sa ne sunati in legatura de Transport din diferite motive va rugam sa ne contactati pe Facebook sau sa ne scrieti un E-Mail direct de pe pagina de contact.

Efectuam in urmatoarele orase:

  • pornim din Anglia, Londra
  • trecem prin Belgia si facem si o oprire
  • trecem prin Germania
  • transportam prin Austria
  • ultima tara unde oprim este Romania apoi facem retur catre Anglia

Efectuam saptamanl, pornim Vineri din Romania catre Londra.

1.1 Efectuam Transport persoane Anglia Romania:

Pornim Duminica din Anglia catre Romania, Jud. Maramures, prin Satu Mare, Baia Mare, pentru ori ce fel de intrebari in legatura cu Transport ne puteti suna in legatura cu diferite Orase, ne putem intelege pentru ca facem transport si pe platforma pentru masini sau orice fel de alte masini pentru agricultura, termopane sau orice alte lucruri care sunt bune de adus acasa in Romania sau chiar direct in Anglia.

1.2 Facem curse retur, platforma masini optional:

Multi dintre clientii nostri au de transportat masini sau alte obiecte, putem sa va punem la dispozitie optional o platforma unde putem sa va transportam o masina sau orice fel de obiecte, termopane, usi si tot feluri de lucruri, pentru asta va rugam sa ne contactati cat mai repede din timp pentru ca de multe ori este rezervata de alte clienti.

Promo video cu 1transport.ro

Am facut transport de multe ori, am adus multe masini din Anglia si la fel din Romania, clientii au fost foarte multumiti si am efectutat un transport sigur si rapid. Nu uitati fiecare masina la noi este dotata cu 2 Soferi.

Va multumim ca aveti incredere in 1transport.ro
Simplu si Rapid.

Back to top