You are here: Home - Transport Persoane - Baia Sprie – Anglia

Noutati

Transport persoane Anglia Romania

Noi curse de transport persoane cu autocare moderne Baia Sprie – Anglia. Plecari saptamanale in zilele de JOI si DUMINICA Baia Sprie – Anglia ora 05.00 OMV Autogara de Vest spre urmatoarele orase din Baia Sprie – Anglia

Firma de transport persoane 1Transport.ro, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Anglia, curse regulate cu plecare din Romania.

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu autocarul dus-intors in Anglia, pentru copii, adulti si pensionari. Autocarul de transport persoane pe cursa Romania - Anglia pleaca din Anglia Joi, si Duminica de pe rutele : Calais, Dover, Ashford, Maidstone, Milton Keynes.


Transport masini pe platforma Baia Sprie – Anglia

Transport masini pe platforma Baia Sprie – Anglia. Daca masina pe care o doresti se afla in Anglia si te gandesti ca iti va fi imposibil sa o aduci in tara nu-ti mai face griji, pentru ca noi, 1transport.ro ne ocupam de transportul masinii tale din Anglia pana la domiciliul tau (Romania).

Doriti sa trimiteti un colet la cei dragi din Romania sau din tarile din traseul nostru, contactati-ne colectam Vineri si Sambata colete.

Transport persoane, pachete si colete Baia Sprie – Anglia. Cel mai mic pret la transportul pachetelor si coletelor din Baia Sprie – Anglia catre toate zonele din Romania precum si retur.Contact Formular

Puteti sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de mai jos.

Back to top